17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Inima dumneavoastră bate mult mai tare, datorită unor evenimente fericite în care sunteţi actor principal. Viaţa sentimentală înfloreşte, relaţia de cuplu este motiv de bucurie, pentru că tot ce trăiţi acum este la cote maxime. Vă îndrăgostiţi la prima vedere, decideţi o căsătorie sau aflaţi veşti despre apariţia unui copil.

Taur

Ceva din trecut are încă multe de oferit, descoperiţi informaţia uitată, obiectul ascuns, relaţia abandonată care are acum şansa de a fi reluată. Poate reveniţi într-un loc de care sunteţi ataşat emoţional şi unde altădată vă simţeaţi ocrotit şi fericit – casa părintească, şcoala, locurile copilăriei – sau visaţi regăsirea unei iubiri de odinioară, care a rămas încă în inima dumneavoastră.

Gemeni

Superficialitatea unora este principala cauză a nereuşitei dumneavoastră. Fiţi atent cu cine faceţi echipă azi, pentru că sunteţi în compania unor persoane pe care nu vă puteţi baza. Parcă ar fi mereu cu capul în nori, deci nu se pune problema unei colaborări eficiente. Cum singur nu puteţi continua, totul pare momentan blocat.

Rac

Vorbele unora vă rănesc profund. Un coleg nu-şi dă seama ce spune şi aduce acuze nefondate. Nu meritaţi asemenea cuvinte dure, nu sunteţi vinovat de ceea ce spune, dar nu găsiţi deocamdată argumente pentru a vă apăra. În loc să vă ridicaţi pentru drepturile dumneavoastră, refuzaţi să staţi de vorbă cu inamicul.

Leu

Vreţi dovezi clare de iubire, nu vă mulţumiţi cu promisiuni şi vorbe dulci. Aţi vrea să-l vedeţi pe cel drag mai implicat, să-şi asume responsabilităţi, să facă ceva concret pentru cuplu. Uneori aveţi impresia că urmăreşte ceva, că are un anume interes, că nu e doar iubire ceea ce simte, ci parcă aşteaptă numai de la dumneavoastră să faceţi totul.

Fecioară

Nedreptatea şi criticile nejustificate vă influenţează negativ, dar nu aveţi argumente pentru a vă apăra. Unii vă acuză de lucruri de care nu sunteţi vinovat, iar relaţia dumneavoastră cu persoanele care reprezintă autoritatea poate fi defectuoasă. Părinţii vă ceartă, şeful vă ia la rost, iar poliţia vă amendează.

Balanţă

Viaţa de familie trece printr-un moment dificil, pentru că nu reuşiţi să vă puneţi de acord cu cei dragi. Fiecare vrea altceva, dar la originea acestor neînţelegeri sunt banale diferenţe de gusturi. Dumneavoastră aţi vrea ceva, partenerul altceva, copiii au şi ei pretenţiile lor, deci aşteptaţi-vă să apară furtuni domestice.

Scorpion

Intervenţia dumneavoastră este binevenită în situaţii dezechilibrate, pentru că aveţi mintea limpede şi ştiţi ce trebuie făcut pentru a redresa situaţia. Datorită ideilor şi gândirii dumneavoastră, chiar şi cele mai complicate probleme îşi pot găsi echilibrul. Rolul dumneavoastră se va dovedi de bun augur, pentru că aduceţi liniştea şi lămuriţi situaţia.

Săgetător

Relaţia cu persoanele în vârstă este dificilă. Nu vă înţelegeţi cu părinţii, cu bunicii, cu şefii mai bătrâni, pentru că vedeţi diferit anumite lucruri. Dumneavoastră aveţi o viziune mai modernă, pe când ceilalţi nu acceptă schimbarea. E greu de lucrat cu rigiditatea şi conservatorismul unora, mai ales dacă au şi o anumită putere asupra dumneavoastră.

Capricorn

Sunteţi toată ziua pe drumuri în interes de serviciu, treceţi de la un birou la altul cu o listă de sarcini de rezolvat. Nu toţi reprezentanţii instituţiilor cu care intraţi în contact sunt amabili sau dornici să vă ajute, unii vă vor trimite la plimbare. Veţi mai încerca şi altă dată, dar azi înarmaţi-vă cu răbdare şi toleranţă.

Vărsător

Răbdarea dumneavoastră are şi ea o limită, nu mai puteţi fi dus cu zăhărelul. Dacă azi trebuia să ajungeţi la un anumit rezultat, pentru care aţi muncit multă vreme, ceea ce vi s-a promis nu va fi onorat şi vă pierdeţi cumpătul. E timpul să renunţaţi la amabilitate şi să luaţi măsuri drastice, ca să arătaţi că nu puteţi fi amânat la nesfârşit.

Peşti

Aveţi încredere în partenerul dumneavoastră, care vă inspiră seriozitate. Ceea ce promite face, şi-a dovedit dragostea în nenumărate rânduri, fără să fie nevoie de declaraţii înfocate. Ceea ce face pentru dumneavoastră contează mai mult decât vorbele frumoase şi veţi fi o forţă împreună cât timp comunicaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS